• Foto: Øyvind Eide

Scenekunst

Alice i vidunderland
6. trinn fast produksjon - teaterforestilling som er del 2 av "Møt Nationaltheateret"

Nationaltheatret

2 t
    Opprigg:
    Nedrigg:

• Kontakt utøver

Gunhild Kilde
    E-post: gunhild.kilde@nationaltheatret.no
    Tlf.: 23 40 77 78

Velkommen til en vidunderlig musikalsk og fargerik verden der alt kan skje!

Alice sitter i eget konfirmasjonsselskap og vet ikke hvor hun skal gjøre av seg. Far står og lyver i talen sin om hvor godt han og Alice klarer seg alene etter at moren gikk bort. Sannheten er at de føler seg ensomme begge to. Det er da hun får øye på en hvit kanin.

Historien om Alice og hennes eventyrlige møter med mer eller mindre forskrudde vesener er inspirert av det som betegnes som verdens første barnebok, utgitt av Lewis Carroll i 1865.

Regissør Mads Bones og komponist Kyrre Havdal har sammen med et knippe av Nationaltheatrets skuespillere funnet sin egen inngang til Vidunderland. Det er bare å glede seg til å åpne en splitter ny musikalsk forundringspakke, der overgangen mellom barn og voksen, fantasi og virkelighet og alt og ingenting får utfolde seg fritt og hemningsløst i et eventyrlig spillerom.

Av Mads Bones og Kyrre Havdal, fritt etter Lewis Carrolls Alice in Wonderland.

Informasjon om forestillingen: Her

Lenke til film: Her

Regissør og dramatiker Mads Bones om forestillingen: Her

Roller og medvirkende
Kjersti Tveterås, Herman Bernhoft, Henrik Rafaelsen, Anneke von der Lippe, Gisken Armand, Marika Enstad, mfl.