• Foto: Reidar Kjelsen

• Foto: Reidar Kjelsen

Æsj!
Valgfri produksjon

Leselyst i fokus! Standup for 1-4 trinn med livetegning på flippover og dialog med barna. Forfatterbesøk med vekt på det uventede.

En bok kan handle om hva som helst. Forfattere har nemlig lov til å lyve! Forestillingen “Æsj!” handler om å gi fantasien fri flyt og å skape interesse for bøker. Dette er standup for småtrinnet med live tegning på flippover.

“Æsj!”, “Ku uten hode”, “Tissemus”, “Rumpetroll” og “Bertil Bestemmer selv!” er bøker for dem som skal stave seg gjennom sine første setninger. Veldig enkle bøker, med vekt på humor. Med utgangspunkt i disse forsøker jeg å skape bevissthet rundt det at mennesker spiser dyr. Vi fabulerer over hvorfor de voksne bestemmer og om god folkeskikk er en bra ting. Jeg er åpen for innspill fra elevene og det er ikke uvanlig at det skjer helt nye og uventede ting når barnehoder møter hodet til en gal forfatter!

Forestillingen har som mål å stimulere barnas fantasi og evnen til å tenke utenfor boksen, samt å skape interesse for bøker.

Opplegget funker også for elever med særskilte behov!

Om utøver:

Reidar Kjelsen har gjennomillustrert rundt 50 bøker, hvorav 15 er selvskrevne. De siste årene har han hatt rundt 4000 forestillinger på norske skoler og biblioteker og er viden kjent for sin formidlingsevne.  Reidar synes ikke at man skal undervurdere leserne bare fordi de er barn.

Linker:

www.svinepelsen.no