• Foto: Pål Laukli

Maks. 35 per instruktør elever

1 t 30 min

Tekniske krav:

• Plass til at alle elevene kan bevege seg fritt, gå på hender, stå på hodet, osv.
    • Trenger lydanlegg med Mini-Jack.

Glede, selvtillit og mestringsfølelse er stikkord som er sentrale på en Absence workshop. Man lærer å rocke til musikken, danse sammen med andre, improvisere og selvfølgelig mange kule breakemoves.

Absence lærer vekk grunntrinnene innenfor HipHop/Breakdance på en metode som fremmer mestring, utvikling og glede. Spenning og utfordringer er stikkord for timen med Absence.

Fokus er på at alle elevene, store og små, de tøffe og sjenerte skal føle at de er i samme båt og gjennom dans vil vi gi de en følelse av samarbeid og tilhørighet. Gjennom timen må elevene motivere og hjelpe hverandre for å skape et sterkere fellesskap.

Vi tar rett og slett elevene med på en spennende, aktiv og lærerik dansetime spekket full av glede og samhold.

• Ole Petter Knarvik – Instruktør
  • Daniel Grindeland – Instruktør
  • Hans Kristian Fjeld Andersen – Instruktør
  • Christopher Bottolfsen – Instruktør

Absence er for mange synonymt med rå dans, humor, kreativitet og fantastisk akrobatikk. De er norgesmestere i breaking og turnerer over hele landet ca 200 dager i året med sine halsbrekkende shows og prisbelønte teaterforestillinger.

For guttene i Absence er opplevelsene utenfor scenen like viktig som breakingen. De elsker utfordringer, dra på eventyr og ikke minst å møte nye mennesker. Å være folkelige og ydmyke er viktigste egenskapen man kan ha, og dette har tatt gjengen på opplevelser rundt hele verden, kastet dem ut fra fly og underholdt på barnehjem i Afghanistan.

Absence jobber kontinuerlig med å spre sin glede for det de driver med gjennom shows, workshops, foredrag og ikke minst egenutvikling gjennom konkurranser i inn- og utland. Absence elsker å stå på scenen og mener selv at de har sort belte i underholdning.

Absence

Før og etter