UKM – en smakebit

Onsdag 31. januar kl 11:45 åpner UKM dørene for et sceneshow spekket med det beste fra UKM. Vi inviterer elever og lærere på 5.-10. trinn til forestillingen av, med og for ungdom. Visste du at Karpe Diem ble dannet for å delta på UKM? Bli med og opplev alt Oslo-ungdommen har å by på.

Det er plass til 1000 deltakere – først til mølla!

Chateau Neuf åpner dørene kl 11:45. Forestillingen starter kl 12:15 og slutter kl 13:30.

Foto: UKM Oslo

UKM (Ung Kultur Møtes) er en åpen arena for all ungdom mellom 13-20 år. Ungdom er med i alle ledd og deltar ikke bare på scenen med alt de ønsker, men kan også melde seg på med film, litteratur, kunst, som arrangør, konferansier, i nettredaksjon og som scenetekniker.

25.000 ungdommer er med på UKM over hele landet hvert år, og vi ønsker å vise dere noen av Oslos fantastisk dyktige ungdommer! UKM Oslo har skreddersydd et program for dere, og sjangerbredden er enorm. Dere vil få oppleve alt fra nysirkus til band og dansecrews – og ikke minst få presentert deler av ungdommens bidrag innenfor kunst og litteratur, samt sett ungdom i aksjon som sceneteknikere, konferansierer og arrangører. Kanskje kan det inspirere dine elever til selv å melde seg på til UKM med det de brenner for?