Scenekunst
1. – 4. trinn

1 1/2 – en forestilling om ensomhet
Valgfri produksjon - figurteater

 • Hvor
  På skolen
 • Hvor mange

  Maks. 120 elever

 • Hvor lenge

  30 min
  Opprigg: 2 t 15 min
  Nedrigg: 1 t 30 min

 • Annen informasjon

  Bærehjelp
  4 stk


  Blending
  Ja


  Scene
  Gulvplass, 7m bred, 8m dyp
  Elevene bør sitte frontalt på kortvegg, eventuelt på scenen, for å lage amfi

Møt dukkemannen Antero som ønsker å starte på nytt. Han er middelaldrende, kortvokst og kommer lett i krangel. Det er deilig å få en ny sjanse, begynne på nytt, helt alene. Eller?

Antero vil skape seg en tilværelse der han har full oversikt og kontroll – hvor ingen bryr seg eller lager bråk. Men han utfordres av en snikende ensomhet. En annen stemme dukker opp. Snakker han med seg selv? Holder han på å bli sprø? Eller finnes det virkelig noen der som vil møte ham? Hvordan skal Antero komme seg videre og finne lykken?

Frida Odden Brinkmann er sjonglør og sirkusartist, og med 1 ½ forener hun figurteater og nysirkus i en forunderlig soloforestilling.

“Fantastisk!!!! Alle, både voksne og barn var imponert og overrasket over den spennende forestillingen. Det var et superkjekt musikkteater, det var både kreativt og morsomt! Vakkert og spesielt fortalt om det å være alene, og forandringen som kom når de ble “to…” Meget profesjonelt og troverdig. Stykket var godt bygget opp, og artisten viste en utrolig kroppskontroll, God lyd og fine overganger. Kom snart tilbake:)”

Tilbakemelding fra Kinsarvik skule


Om utøver
Frida Odden Brinkmann er utdannet ved Académie Fratellini i Paris, Cirkuspiloterna i Stockholm og ved AFUK i København. Hun har jobbet som profesjonell sjonglør og sirkusartist siden 2008, både selvstendig og i anerkjente, internasjonale kompanier. Hun er en av få kvinner i verden som behersker å sjonglere med 9 sprettballer på en gang. Hun produserte forestillingen Circo Herencia i 2010, den har turnert med DKS.

I samarbeid med

Forestillingen er støttet av Spenn.no/Scenekunstbruket, Fredrikstad kommune, Østfold Fylkeskommune, Danse- og Teatersentrum og FFUK.

Takk til: Nesoddparken, St. Croix Huset, Studium Actoris, Sirkuslandsbyen/Cirkus Xanti, Maksim Komaro og Måneproduksjoner.

Produsent
Frida Odden Brinkmann


Før og etter 
www.amazingantero.com

Sjekklister for DKS besøk


> Tilbake til oversikt over programmet

 • Faglig relevans

  Norsk, KRLE, samfunnsfag