Dks - Oslo kommune
Kulturfest Tøyen 2017
Produksjonsliste

Kulturfest Tøyen 2017

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Påmeldingen er avsluttet og festivalen er fullbooket. Billettarmbånd ble sendt i posten til deltakende skoler 24.5.

Tirsdag 13. juni 2017 går Kulturfest Tøyen av stabelen for 2. gang i Tøyenparken. Da ønsker vi 8000 elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo velkommen til en dag stappfull av musikk, dans, teater, visuell kunst, og andre kunstformer.​

På scenene står det kjente og ukjente artister, unge og voksne. Det vil myldre av aktiviteter og verksteder rundt omkring i parken innen alle mulige sjangre.

​Artister:  Amanda Delara, Honningbarna, Cezinando, Ergo Strykekvartett, Me and the Julios ++

Aktiviteter: Poesiverksted, street art-verksted, moteshow, bandtelt, forfatterbesøk, veving, DJ-ing, street dance danseverksted, revy ++

Skolesamarbeid:  Kunst, design og arkitekturelever fra Edvard Munch vgs lager ny inngangsportal i samarbeid med Snøhetta. Elever fra Design og håndverk på Edvard Munch lager motekolleksjon til moteshowet, Kuben yrkesarenas frisørlinje står for styling og sminke, og Abildsø gård skolegård lager scenografi til Cezinando. I tillegg kan du se utdrag fra revyene ved Bjerke, Elvebakken og Edvard Munch vgs.

Fullstendig program og utfyllende informasjon finner du på kulturfesttoyen.no

______________________________________________________________

Kulturfest Tøyen er en festival for, med og av elever. Ungdom vet best hva ungdom vil ha på festival, og derfor har vi etablert et eget festivalråd. Les mer om festivalrådet og hvem de er her.

Om utøvere og produsenter

​Henriette Larsen
henriette@minioya.no
Faglig relevans